Jeg har ikke glemt dere, gutta!

Jeg har ikke glemt dere, gutta!

I skrivende stund er nettsiden min preget av dameundertøy, badedrakter og et løfte om at bikinier er rett rundt hjørnet. Lenge har jeg tenkt på hvordan jeg skal få badeshortser inn som produkt, og nå har jeg gjort en del research.

Jeg ønsker å tilby håndlagde badeshortser i et lett materiale som tørker fort, men fremdeles ser bra ut og er av god kvalitet. For å få til dette, trenger jeg et stoff som er laget av Poly Microfiber. Det har jeg nå bestilt fra USA, da det ikke er å få tak i i Norge.

Jeg har bestemt meg for å i første omgang tilby to ulike farger som dere ser på bildet. Et turkis og et grønt stoff. Badeshortsene jeg ønsker å lage skal ha lommer og strikk i livet. Hva tenker vi om snor? Jeg vurderer også å tilby to ulike lengder på beina. I tillegg har jeg kjøpt badetøymesh som skal brukes til innlegg i shortsen. Jeg er lettpåvirkelig, så hvis noen sitter med en idé på den ideelle badeshortsen, gjerne legg igjen en kommentar under eller send meg en melding. Det er jo det som er så fantastisk med å lage klær selv?

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.